Week 2
Hoi

aah, wat een leuke reacties!

Nu weet ik even niet meer wat ik moet zeggen ...

Vandaag lopen er allerlei nerveuse types rond, die niet weten waar ze heen moeten en zich afvragen waar ze aan begonnen zijn. haha, groentjes. Alhoewel ik nog precies weet hoe zij zich voelen (het is ook pas 7dagen geleden), voel ik me nu echt oud en ervaren. Ik heb een hele week overleefd, van maandag t/m zondag alles een keer gezien en ik denk dat ik al wel gewend ben aan het ritme. (maar ik zal nog steeds super blij zijn om jullie weer terug te zien

Waar was ik? O ja, toen ik donderdag naar de les ging, bleek dat er nog6 mensen het eerste deel vd les gemist hadden

Wow, ik dwaal af. Ik moet nog vertellen wat ik donderdag t/m zondag beleefd heb

Donderdagavond stond er dus weer running op het social program. Alleen dit keer waren we maar met 6 studenten en we moesten bij elkaar blijven. Beetje saai, maar aangezien ik nog steeds (!!) spierpijn van dinsdag had, was het wel goed. En als je zo langzaam gaat, kun je wel goede gesprekken voeren. Volgens mij heb ik wel tegen iedereen wat gezegd.
Alleen ik ben echt zoooooo ontzettend beschamend slecht in (buitenlandse) namen, dus als iemand tegen mij zegt hoe dat 'ie heet, weet ik dat 30sec en dan ben ik het weer vergeten ...
Over namen en vrienden maken gesproken, ik sla vrijdag maar even over. Zaterdag ben ik dus naar Cambridge geweest met Michelle en haar vrienden (mijn vriendengroepje ging naar Brighton). En ja, ik heb een paarse Cambridge University sweater.

Cambridge is echt heel erg mooi! Allemaal statige gebouwen. Volgens mij is het onmogelijk om daar te studeren en dan onvoorbereid naar een college te gaan, het is alsof je de goden zelf beledigt. Iig, voor ik weer afdwaal (misschien upload ik nog wel wat foto's). Wat ik wilde zeggen was, dat we ook een gondel tour door Cambridge gemaakt hebben (Nico: terug smsen mag wel hoor

Maar nu heb ik eigenlijk de climax enigszins verpest, want ze was de hele dag al wanhopig aan het socialisen. Ze wilde met iedereen (dus echt iedereen) op de foto, zodat ze die aan haar moeder kan laten zien. haha, don't worry, ik heb ook een paarfoto's van haar

Zondag was iets minder, maar eigenlijk zat het er wel aan te komen. Ik bedoel, je kunt niet elke dag een goede dag hebben. In plaats van uit te slapen ben ik om 7uur opgestaan (ok, ok, ik sta elke dag om 7uur op) om te gaan sight see-en. Het was mijn eerste keer dat ik zonder de school op stap ging, maar Michelle is een echte openbaar vervoer expert dus de heenreis verliep uitstekend. We gingen naar Camden Town omdat daar een heel erg leuke markt is in het weekend. Alleen Michelle was me vergeten te vertellen dat Andrea (hee, weer een naam die ik heb onthouden), haar Spaans-sprekende vriendin, ook kwam. Kortom, het was echt een leuke markt, maar ik spreek geen Spaans! Onze volgende stop was Buckingham Palace (voor de changing of the guards) en we moesten best lang wachten voordat er echt iets begon: ik verstond er nog steeds geen bal van. Toen had ik het eigenlijk wel zo'n beetje gehad en het ergste was, (we stonden vrij ver van het paleis af), toen die wachters eindelijk langs kwamen, was het vijf minuten hoempapa muziek en dat was het dan ... Beetje frustrerend, dus toen ik Nederlands achter me hoorde, ben ik ook maartegen ze aan gaan praten, gewoon omdat het kon. Uiteindelijk ben ik dan ook alleen eerder terug gegaan, na een enorme wandeling door Hyde Park (echt, voor mijn gevoel is Hyde Park even groot als Egchel City). Het was nog best een ene metro uit, andere metro in ren-gedoe, maar uiteindelijk ben ik zonder kleerscheuren mijn eerste alleen-in-Londons-ov-ervaring doorgekomen.

Ik had wel behoefte aan even tijd voor mezelf, dus ik had wel zin in een duurloopje. Mijn plan was: gewoon rechtdoor lopen en kijken waar ik uitkom. Raar maar waar, dat werkt niet in London. Uiteindelijk heb ik 30min. door een of andere vage achterbuurt gedraafd en het maar opgegeven ... Beetje vernederend. Maar ik hou hoop! Als het goed is, is het Thames Path (waar ik dinsdag gerend heb (dus (helaas, helaas) geen atletiekbaan)) maar 15min. rennen van mijn homestay endat geldt ook voor Greenwich Park. Dus donderdag probeer ik het gewoon opnieuw, maar dan wel met een doel (en een kaart).
Dus zondag baalde ik wel een beetje, maar ik wist gewoon dat het vandaag wel weer leukzou worden als ik weer naar school zou gaan en mijn vrienden zou zien. Dus mam, maak je niet druk

Uiteindelijk kwam ze net thuis toen ik klaar was. Dus ik bleef maar in de keuken om haar gezeldschap te houden en we hadden echt een goed gesprek (ik vraag me nu ook af of het echt Engels was, of datik onbewustNederlands gepraat heb

En nu ben ik weer bij maandagmorgen. Vanmorgen was de test over het huiswerk van vorige week en eigenlijk ging het wel goed. Ik wist niet alle woorden, maar als je een ander woord invulde dat grammaticaal ook kon, was dat ook goed (strange ...). Verder moesten we ook een schrijfopdracht maken, maar die krijg ik morgen pas terug.
O ja, vergeet ik bijna het beste deel! (speciaal voor mam) jullie raden nooit wat ik vanmorgen als ontbijt heb gehad! Na een hele week lang witte bonen in tomatensaus met gebakken ei of pizza, stond er vandaag muesli, cornflakes, melk, brood en jam op tafel! Wow. dus vandaag heb ik tussen de middag (ipv een of andere exotische salade) gewoon brood gegeten.

Zo, nu zijn jullie weer up-to-date (na een uur typen !!). Proficiat voor degenen die het tot hier hebben volgehouden

Hopelijk gaat alles goed in Nederland! (Hier regent het en is het lange broeken weer, dus zeur niet zo over een beetje zonneschijn!

Doei.
Beetje zon? Meer regen hier dan dat we zon hebben gezien gister en vandaag.
Maar zo te horen heb je het wel naar je zin. Have fun studying!
Haaaaaaa Sas!
Jaaaaaa we hebben je site gevonden, na anderhalve week kamperen en in de middle of nowhere geleefd te hebben, hebben we dan toch internet gevonden en maar eens gelijk een verhaal(tje) van je gelezen! Jij vermaakt je daar wel zo te zien, en je houdt je site beter bij dan je broer, weer een zorg minder voor jullie mam denk ik;)
Well see ya later! en we blijven je volgen!
Groetjes Hein en Marloes^^
woaaa saskiaa, wat leuk allemaaaal!=D
k wist helemaal niet dat je égt naar een school ging en égt ging hardlopen enzo. Ik dacht dat je meer zelf ging studeren enzo, máár dit is zoooooveel leuker joh=D
egt un goed idee 8-)
gja, have fun daar nag=) hopen dat je het zo leuk blijft vinden!
xoxoxoxox
oh btw, je schrijft egt vet leuk! k zag die lap tekst van 10km lang staan en ik dacht neeeeeeeeeee, maar k had um binnen 5 minuten doorgelezen! hahah xd