extra update

daar ben ik weer, haha.
Eigenlijk was ik van plan om om de twee dagen wat te typen, dus op vrijdag weer, maar ik heb nu even een halfuurtje tussendoor computertijd, dus vandaar dit verhaaltje.
Aangezien ik maandag om 6uur en dinsdag om 4uur (!!!) al wakker werd, zet ik eigenlijk niet echt een wekker. Jullie raden het misschien al, vandaag sliep ik dus wel goed en werd pas wakker om 9uur, haha. (met dank aan Nico's sms'je

In het weekend zijn er uitstapjes buiten Londen en eigenlijk was ik niet van plan om dit weekend ergens heen te gaan (zaterdag naar Cambridge en zondag naar Brighton), maar Michelle wil naar Cambridge, dus misschien kan ik wel met haar mee. Dan kan ik een poging doen om een 'Cambridge University' sweater te kopen, whaha. Alhoewel ik niet zeker weet of ik wel mee kan, aangezien je je van te voren op moet geven en misschien hebben zich al wel te veel mensen opgegeven ...

Eigenlijk heb ik niet meer echt iets spannends meegemaakt tussen gisteravond en vanmorgen. Alhoewel ik wel een goed gesprek met Michelle heb gevoerd

O ja, vanavond staat er weer een run op het social program, ik ben benieuwd. Ik heb nog steeds wat spierpijn van dinsdag, haha. Maar ja, we hadden dan ook een enorme versnelling de laatste 1,5km

Verder zal ik nog maar een keer (om mam gerust te stellen) vertellen hoe ontzettend leuk ik het hier vind

Ik denk dat ik maar stop, voor ik straks weer te laat ben voor de les, haha. en ik heb eigenlijk toch niks nuttigs meer te melden.
Misschien tot vrijdag, anders zondag (of maandag, haha

Iedereen nogheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier in de vakantie!
en niet te veel stressen. Trouwens mam, als je Tip 's avonds n keer aait vindt 'ie je daarna helemaal het einde.
Doei!

hee Sas,
Leuk om te horen hoe het daar gaat. Ik zal je blijven volgen!
Brenda en ik zijn gister terug gekomen van ons tripje naar engeland. Het was echt super! maar daar praten ze echt totaal anders engels als dat wij gewent zijn, dus dat was wel een beetje raar. Ik krijg nu al weer mails van een paar meisjes van daar die een keer naar nederland willen komen, dus wie weet:P
Helaas zit het er voor ons alweer op, maar jij hebt nog wel even te gaan.
Veel plezier nog daar, geniet ervan!
xx Brett
Heey Saskia!
Super leuk om te lezen, zo te horen heb je het goed naar je zin :) Ik wou dat ik daar naar toe kon, haha. Ik heb me nu net aangemeld voor de maillijst (ja ik weet t laat maar ik had er nu pas tijd voor :P) Lana komt zo naar me toe, ze heeft n nieuwe gitaar dus die wil ze showen :P
Nog veel plezier daar! En we spreken wel snel af als je terug bent, kijken of je dan nog nederlands kan praten haha.
Xx Mara
heeej saskia! ineens zit je in engeland! ik was het alweer helemaal vergeten dat je daar heen ging. maar echt super leuk! echt goed dat je zoiets zomaar durft te doen, ik denk dat je er echt heel veel van leert. ik had je mailtje net pas gelezen over dat je ging en dat je deze blog bijhoud, want ik ben vorige week zondag ook op vakantie gegaan en gister thuis gekomen. het is leuk om jou verhalen te lezen :P je moet echt een boek gaan schrijven, volgens mij kun je dat heel goed haha. maar je gaat daar dus elke dag naar school? en wanneer kom je weer terug trouwens? en echt leuk dat je daar met andere mensen kunt trainen, ga je dan daar naar de atletiekbaan? ik vind het echt helemaal leuk dat je dit doet haha, ik wil wel even een paar dagen langs komen :P maar heeel veel plezier daar nog! ik denk dat je de rest van je leven hier wel aan terug blijft denken. groetjes van bo. ps ik wilde deze week eindelijk eens een keer langs gaan bij de atletiek maar jij bent er dan dus niet haha :P